torstai 24. lokakuuta 2013

Kokeilussa: CatNatura

Paikallinen eläintarvikeliike Eläinplaneetta lisäsi valikoimiin tämmöistä ruokaa, ja sain pari purkkia koemaistiaisiksi meidän kissoille.

Meidän kissat on kyllä hassuja, ne kaipaa todella paljon vaihtelua, esimerkiksi nytten on syötetty animonda carnya, ja se ei enää uppoa niin hyvin kuin alussa, tämä CatNatura taas vedeltiin kitusiin niin nopeasti, etten ole ennen nähnyt Romeon syövän ruokaansa noin nopeasti ja noin paljon! Kaikki CatNaturan ruuat ovat tonnikalapohjaisia, ja niihin meidän kissat ovatkin hulluna, luulen, että edullisen hinnan ja maistuvuuden sekä muutoinkin lupaavan oloisen tuotteen suhteen tämä tulee meidän ruokavalikoimiimme.

 Meillä kokeiltiin näitä kahta makua: tonnikala+punanapsija & tonnikala+tiikerikatkarapu.

100% luonnollinen täysravinto kaikenikäisille kissoille, ei sisällä eläinperäisiä sivutuotteita, rikastettu 100% luonnollisilla vitamiineilla ja kivennäisaineilla. Sisältää runsaasti omega-3-ja 6-rasvahappoja.

Ainesosat:

Tonnikalafilee (väh.45%), Punanapsijafilee (väh.5%), luonnollinen auringonkukkaöljy (väh. 2%), kalaliemi.

Myös lisättyä tauriinia ja muuta mitä en kertakaikkiaan jaksanut enää pakkauksesta kirjoittaa :D 
Eli kalaa noin 50% ja loput nestettä, sekä pieni tilkka auringonkukkaöljyä. Ja kyllä, tähän ruokaan on lisätty myös sitä E-vitamiinia 1000mg/kg, jos jotakuta mietityttää tonnikalapohjainen ruoka. :)

Makuskaala on melko iso, eli moneen makuun löytyy näitäkin, täältä voi kurkata.

2 kommenttia:

  1. Mikä on sielläpäin näiden hinta, kun itse oon maksanu silloin harvoin ku näitä ostan nii 1,10-1,50€ ja se ei oo mielestäni kovin edullista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällähetkellä oli iso satsi tarjouksessa 7e/12kpl. Tuli sitten ostettua reilumpi satsi kerralla, koska normihinta oli muistaani 1,30e, joka ei tosiaan ole kovin halpaa ;)

      Poista