keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Seikkailut Romeon kanssa ulkona.

Oltiin Romeon kanssa ulkoilemassa äidin luona. Oli kaunis ilma, joten päätin kuvata Romeota.

Ihmettelin tovin, miksi se mulkoilee pahasti talon suuntaan, mutta ingnoorasin asian ja jatkoin kuvaamista.

Romeo hyppäsi pois aidalta ja näytti katsovan äitin koiraa. Hännän paksuuteen nähden, olisi pitänyt jo tietää, että odotettavissa on jotain erikoista.

Kummallista! Ekku lähti juoksemaan Romeota kohti, mutta nämä kaksihan ovat bestiksiä, joten ihmetys oli suuri, kun Romeo reagoi Ekkuun tuolla tavalla. Linssin läpi en tosin nähnyt Ekun takana olevaa asiaa...

Ja sitten jo mentiikin! ...ja lujaa!

Syykin selvisi! Naapurin pikkuhurtta karautti pihaan ja huomasi Romeon. Pepita on todellinen kissojen ystävä ja haluaisi vain leikkiä niiden kanssa, mutta kissat eivät lämpene ajatukselle. Mainittakoon tässävaiheessa, ettei Pepita tee kissoille pahaa.

Viimein, kolmen kierroksen jälkeen taloa ympäri musta paholainen perässään, onnistui Romeo karistamaan haukkuvan pikkupaholaisen kannoiltaan. Kuitenkin Romeon herkkä mieli järkkyi ja se murisi koko loppumatkan kotiin autossakin vielä. 

Romeo ja koira voivat hyvin. Järkyttynyt Romeo on saanut paljon hellyyttä ja herkkuja ja on toipunut koettelemuksestaan erinomaisesti :D Ei meinannut kamera pysyä kädessä, kun nauroin niin paljon, oli livenä oikeasti niin huvittava näky! :D


1 kommentti: