sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Ruokakuppi ongelma ratkaistu!

Mitäpä sitä ei Herra Ylhäisyyden eteen tekisi. Oli suunnattava kuppiostoksille, kun herralle ei enää ruoka maittanut hänen vihreästä kupistaan, vaan lautaselta piti pojalle ruoka tarjoilla.

Aloin kyllästyä ylimäärästen lautasten tiskaamiseen, joten päätin suunnata luottoeläinkauppaani Eläinplaneetalle. Tiedän, että saan sieltä kaikki mitä tarvitsen ja niin kävi tälläkinkertaa. Pia ystävällisesti neuvoi ja hoksasi, ettei Romeo välttämättä tykkää, kun sen viikset osuvat ruokaan ja kupin reunoille, joten päädyin sitten kolmesta väristä valitsemaan mustan savicin valmistaman ruokailuastian, joka on oikein hyvin muotoiltu. Siitä ei pääse ruoka luisumaan, ja se on tarpeeksi matala.

Ja arvatkaa mitä, Hänen Ylhäisyytensä rakastaa syödä tästä kupista.

Joskus mietin, olenko ihan terve, mutta itseasiassa tunnen olevani. Haluan, että minun rakkaallani on kaikki kunnossa ja hänellä on hyvä olla.

Ruokailuun liittyen vielä, täytyy varata eläinlääkäriin aika hammaslääkäriä varten. Hammaskiveä on pojan hampaisiin kertynyt jo jonkunverran siitä, kun viimeksi käytiin, joten on aika käydäkin.

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka jännä ja kutkuttava tieto tuo ruokakuppimieltymys! Laitankin korvan taakse jos kuulen jollain olevan vastaavia syömisongelmia kissallaan :) Ihana Romeo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulema tosiaan monet kissat välttämät syviä kuppeja, kun viikset osuu ruokaan. Onhan ne viikset tosin tärkeät, ettei niitä ruokaan sovi sotkea :)

      Poista