maanantai 17. maaliskuuta 2014

Ruokatoimitus :)

Zooplussasta saapui ruokatoimitus, kiitos Itella, kun toitte sen melkein kotiovelle... Seuraavalla kerralla muistan kyllä varmasti DPD. Romeota asia ei tuntunut haittaavan, vaan miksipä haittaisi, mammahan sen paketin sieltä postista raahasi. Olipas sentään nuo vihreät jutut, millä kantaa...

Kyllä se on vain niin, että se on se pahvilaatikko ihan taatusti se mieleisin juttu, mitä se postisetä/täti tai kuninkaallisten orja sieltä ovesta kantaa.

En edes viitsinyt tilata enää kissoille leluja, kun molemmat ovat iän myötä jättäneet leikkimisen pois, ja jos leikkivät, niin leikkivät sitten niillä meidän perheen suosikeilla; foliopalloilla.



Laatikosta paljastui ainakin yli 9kg taste of wildia, pari kiloa siitä meneekin sitten äitin kissalle, lisäksi siellä oli jotain muutakin kiinnostavaa:

Romeo ei halua herkutella hiirenpinkeillä, joten ajattelin, että sitä on pakko hemmotella jotenkin, joten tilaisin tuommoista lohitahnaa :D  Testasin jo, Romeo kumma kyllä ihastui tähän töhnään :D 

Ruokapussin kaupanpäälle tuli kana-kaloja...miten se olisi niinkuin järkevä ilmaista... kala-kanoja? :D

Vaihdoin kokonaan rumat siniset ja puunväriset kissojen virikkeet mustiin :3 Parhautta. Nyt kissoilla on sitten erikseen lattialla tuollainen aaltoneva raapimalauta, yhdessä seinässä on kiinnitettynä myöskin musta, mutta nurkkaan asennettava raapimalauta, joka on hyvin mieluinen, myös mustan kankaisen karvaputken ostin, ja hävitin kaikki riemunkirjavat rapisevat kangasputket pois. 

On muuten todella kätevä tuo curverin raksujen säilytykseen tarkoitettu astia, ilmatiivis, joten raksuissa pysyy kaikki tarpeellinen tallessa:






1 kommentti:

  1. Höh mäkin haluun tollasen astian! Nyt on vaan ruma pönttö kissanraksuille :D

    VastaaPoista