lauantai 29. maaliskuuta 2014

Tulokset.

Kallen tulokset soitettiin meille heti klinikkakäyntiä seuraavana päivänä.

Munuais-, kilpirauhas-, ja maksa arvot olivat erinomaiset! Huh helpostusta. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi sitten ruoka-aineallergiat.

Eläinlääkäri määräsi Kallelle Royal Canin Hypoallergenic DR 25 kuivanappulaa. Olin jo aikaisemmin sanonut avopuolisolleni, jonka kissa Kalle on "alunperin" ollut, ennenkun meistä tuli perhe, ettei meidän Katon alle RC:n kuraa tuoda, vaikka eläinlääkäri sitä ehdottaa, vaan etsitään muita keinoja.

Ystäväni selvitti, voiko kissa elää pääasiassa märkäruokavaliolla. Kyllä voi, tästä eteenpäin Kallen ruokavalio koostuu Natures:menusta ja kaikesta mahdollisesta barffista mitä Kalle suostuu syömään.

Kalle on hulluna pieniin hiiriin ja hiirenpinkkeihin, mutta sitten laitettiin tuollainen iso n.60g uroshiiri Kallen eteen, oli ilme kyllä melkoinen, tutki ja meinasi maistella, muttei kuitenkaan. Avasin hiiren mahankin, mutta Kalle nyrpisteli edelleen, leikkasin hiireltä jalan ja annoin Kallelle, sitä se hieman mutusteli :D

Lopulta minulla meni hermot ja pistin hiiren ja kissojen tonnikalaa (kallen herkkua) blendaten. Note to self: Voita lotossa ja hanki joku ihan tajuttoman hyvä blenderi, mikä jauhaa myös hiiriä. Sauvasekoittaja savusi :D (En uskaltanut edes kokeilla meidän omalla blenderillä, kun en halua siihen hiiren karvoja x)

Menihän se jotenkuten sekaisin sillä sauvasekottimella ja lopulta sitten tein saksilla lopputyöskentelyn. Muistakaamme, että hiiri oli todellakin lopetettu asianmukaisesti ennen koko käsittelyä! :D


Namnam :D

Kallen mielipide -_- 

Jätin ruuan esille ja toivon, että Kalle käy sitä päivän aikana syömässä. 

1 kommentti: