lauantai 5. syyskuuta 2015

#fiksuvaihto #deluxeprimacat testitulokset.

Herra Romeo on nyt saanut jotenkuten päätökseen primacatin fiksuvaihto testin.

Olen ollut erittäin tyytyväinen kuivamuonaan. Siinä on kuitenkin ihan kiitettävästi lihaa, joten se tulee olemaan meillä ruokavaliossa välillä vaihtelun vuoksi. Pääasiallisena kuivamuonana menee meillä kuitenkin Taste Of Wild, jossa lihaprosentti on optimaalisempi.

Märkäruuista purkkiruuat maistuivat oikein mainiosti. Niitä tulen jatkossakin siis ostamaan Romeolle vaihtelun vuoksi. Niissä on kuitenkin hyvä lihaprosentti, eikä niissä ole viljaa, eikä lisättyä sokeria. Olen kuitenkin todella tarkka Romeon ruokavaliosta.

Positiivinen juttu on se, että vaihdon aikana luikku nirsokissamme lihoi ainakin +500g. Toiset +500g niin Romeo on mielestäni vallan hyvässä lihassa. Se on toki hyvin jäntevä ja lihaksikas kissa, mutta tuo +1kg on mielestäni tarpeen, jotta se on kaikinpuolin sopusuhtainen kissa.

Maistuvuus on siis kohtuullinen primacatin märkäruuissa. Purkkiruuat tosiaan maistuivat, mutta valitettavasti pussiruuat, joissa olisi ollut mahtava koko ja etuna vielä pieni roskakoko, ei maistuneet lainkaan. Ei koko aikana, Romeo nuuhkaisi ja se oli siinä.

Voisiko joku kehittää nirsoille pieniruokaisille kissoille hyvin pieniä annoskokoja? Nimittäin tuosta purkkiruuastakin jää puolet syömättä ja se on Romeolle ollut vuodet sopiva annosmäärä. Romeolle annetaan aamuin-illoin märkäruoka ja aina puolet jää syömättä. On pakko antaa aina uusi pakkaus, koska aamulla annettu pussinpuolikas ei kelpaa enää hänen majesteetilleen syötäväksi.

Haluan kiittää lämpimästi Primacatia, että saimme Romeon kanssa mahdollisuuden tutustua ruokiin, joten tulen jatkossakin ostamaan :)

2 kommenttia: