maanantai 21. syyskuuta 2015

Testissä Primacat silicahiekka osa 1

Päästiin siis mukaan 30hengen testiryhmään testaamaan Primacatin silica-hiekkaa. Minulla on ollut todellakin ongelmia löytää pölyämätön kissanhiekka, joka pitää myös hajua. Tehtävä mahdoton? :D

Olen joskus hamassa menneisyydessä käyttänyt silica-hiekkaa, enkä muistanut sen pölynneen. Se on hinnaltaan kuitenkin melko tyyristä, verrattuna käyttämääni vadigranin hiekkaan, joten sen kokeilu jäi kokeiluasteelle. Tarkkoja muistikuvia ei ole, joten nyt olikin oiva tilaisuus päästä testaamaan, tuleeko meistä Primacatin silica-hiekan potentiaalisia käyttäjiä.

Itse tykkään todella paljon tuosta valkoisesta väristä, näyttää siistiltä laatikossa.
Mutta nyt se melko tärkeä osa testin ykkösvaiheessa, miten paljon tämä hiekka pölisee? 


  • Mikään hiekka ei taida olla täysin pölyämätön, mutta olisi mukavaa, jos pöly ei leijailisi tunteja koko yläkerrassa, koska se vaikeuttaa hengittämistä todella paljon ja lisäksi yläkerrassa asuu rottia, joiden hengitysjuttujen kanssa saa olla melkoisen varovainen. Voin ilokseni kertoa, että meinasin kyllä tukehtua siihen pölyyn, kun kaadoin tätä puoli pussia laatikkoon, mutta siihen se pölyäminen sitten jäikin! JEE! Seuraavassa osassa kerron, mitä mieltä olen hiekan toimivuudesta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti